Om oss

Hamnvy över hamnen med fler båtar.

Historia

Svanshalls Krog, gott & trevligt

Historien om oss är ganska enkel, vi gillar god mat, glada människor och att ha trevligt tillsammans, precis det som gör livet lite extra gott att leva. Här på Svanshalls Krog tänker vi göra det både trevligt och gott att vara och leva! Inga krusiduller bara god och vällagad mat ackompanjerad av bra drycker och världens bästa utsikt.

Människorna maten och drycken

Vi som driver Svanshalls Krog levnadsglada entreprenörer som älskar att ha trevligt. Men vi är egentligen inte så viktiga för det är våra fantastiska medarbetare som gör maten, fixar dukningen och tar betalt.

Den bästa hjälpen får vi av dig

Vi behöver din hjälp, berätta för oss vad du vill se på menyn, vilket favorit vin du har eller hur en riktigt bra glass ska komponeras. Gör vi bra, le, gör vi mindre bra le ändå men berätta gärna hur vi kan bli bättre för just dig.

Våra bästa vänner bor i byn

Vår allra bästa vän det är du. Du som väljer att ha trevligt tillsammans med oss. På Svanshalls Krog finns alltid plats för dig. Bor du i byn slår du dig ner vid bybordet, kommer du utsokens ifrån och inte vill vänta bokar du ett bord, har du tid att vänta lite slår du dig ner i baren tills vi fixat ett bord till er.